
Густий гарячий шоколад в банці Ristora Bar Cioccolata 1кг, Італія
479 ₴/кг
379 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 14
Густий гарячий шоколад в банку Ristora Bar Cioccolata Ристора Італія, 1кг
Ristora Bar Cioccolata – це розчинний какао-порошок преміум-класу для приготування густого гарячого шоколаду. Суміш створена за італійською рецептурою і містить усі необхідні інгредієнти, включаючи какао-боби, молоко та цукор, завдяки чому не потребує додаткових складників.
Продукт має високий вміст какао-бобів, що забезпечує насичений смак із пікантними нотками та густу, кремову текстуру напою. Гарячий шоколад легко готується – достатньо розчинити суміш у гарячому молоці або воді. Результат – багатий на смак і аромат справжній італійський гарячий шоколад, який підкорить навіть найвибагливіших гурманів.
Гарячий шоколад Ristora Bar Cioccolata ідеально підходить як для професійного використання в барах і ресторанах, так і для приготування вдома, даруючи насолоду кожною чашкою.
Гарячий Шоколад в Банку Ristora Bar "Cioccolata" - розчинний какао-порошок для приготування густого гарячого шоколаду. Суміш "Ристора Бар", не вимагає добавок інших інгредієнтів, до її складу входять какао-боби, молоко, цукор та інші складові, необхідні для отримання густого ароматного гарячого шоколаду. Має високий вміст какао-бобів, що надає йому пікантного смаку. У підсумку Ви отримуєте справжній італійський гарячий шоколад!
Може використовуватися як в барах/ресторанах, так і в домашніх умовах.
В заводській коробці 6 банок (6 кг)
Як приготувати:
Спосіб № 1
«Знайомство з гарячим шоколадом»
30 г суміші залити 120 грамами молока і акуратно помішуючи, довести до закипання. Потім, збавивши потужність до мінімуму, помішуючи протягом 5-10 хвилин, дочекатися загустіння. Приємного апетиту!
Спосіб № 2
«Швидке приготування»
У ємність, дозволену для використання в мікрохвильовій печі, засипати 30 грам суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Протягом 1 хвилини готувати при встановленій потужності від 800 до 850 Вт. Розмішати перед вживанням. Приємного апетиту!
Спосіб № 3.
«Професійний гарячий шоколад»
У чашку засипати 30 грам суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Використовуючи парогенератор кавомашини, готувати близько 30-40 секунд, дочекавшись утворення густої однорідної маси.
Наш магазин пропонує товари для кавового бізнесу та кав'ярень: зернова і розчинна кава, сухі вершки, капучіно, какао, гарячий шоколад та багато інших товарів. Весь асортимент товарів можна подивитися в нашому каталозі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ristora |
Країна виробник | Італія |
Тип | Какао-напій |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 379 ₴/кг