



Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г
646 ₴/упаковка
546 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 12
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г
Гарячий Шоколад Ristora Bar "Cioccolata" порційний в стіках - розчинний какао-порошок для приготування густого гарячого шоколаду. Суміш "Ристора Бар", не вимагає добавок інших інгредієнтів, до її складу входять какао-боби, молоко, цукор та інші складові, необхідні для отримання густого ароматного гарячого шоколаду. Має високий вміст какао-бобів, що надає йому пікантного смаку. У підсумку Ви отримуєте справжній італійський гарячий шоколад!
Може використовуватися як в барах/ресторанах, так і в домашніх умовах.
В упаковці 50 стіків по 25 грам, разом 1250 грам
Як приготувати:
Спосіб № 1
«Знайомство з гарячим шоколадом»
Пакетик суміші залити 120 грамами молока і акуратно помішуючи, довести до закипання. Потім, збавивши потужність до мінімуму, помішуючи протягом 5-10 хвилин, дочекатися загустіння. Приємного апетиту!
Спосіб № 2
«Швидке приготування»
В ємність, дозволену для використання в мікрохвильовій печі, засипати пакетик суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Протягом 1 хвилини готувати при встановленій потужності від 800 до 850 Вт. Розмішати перед вживанням. Приємного апетиту!
Спосіб № 3.
«Професійний гарячий шоколад»
У чашку засипати пакетик суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Використовуючи парогенератор кавомашини, готувати близько 30-40 секунд, дочекавшись утворення густої однорідної маси.
Наш магазин пропонує товари для кавового бізнесу та кав'ярень: зернова і розчинна кава, сухі вершки, капучіно, какао, гарячий шоколад та багато інших товарів. Весь асортимент товарів можна подивитися в нашому каталозі.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1250 г |
Тип | Кавовий напій |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 546 ₴/упаковка