Кошик
8367 відгуків
Все для кавового бізнесуВстигни купити
Інтернет-магазин Cafeoptum
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г, фото 3
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г, фото 4
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г, фото 5
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г, фото 6

Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г

646 ₴/упаковка

546 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 12
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г
Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г
В наявності
646 ₴/упаковка546 ₴/упаковка
+380 (95) 676-43-63
+380 (95) 676-43-63
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гарячий Шоколад Ristora Bar Cioccolata порційний (50 стіків по 25г) Італія, 1250г

Гарячий Шоколад Ristora Bar "Cioccolata" порційний в стіках - розчинний какао-порошок для приготування густого гарячого шоколаду. Суміш "Ристора Бар", не вимагає добавок інших інгредієнтів, до її складу входять какао-боби, молоко, цукор та інші складові, необхідні для отримання густого ароматного гарячого шоколаду. Має високий вміст какао-бобів, що надає йому пікантного смаку. У підсумку Ви отримуєте справжній італійський гарячий шоколад!

Може використовуватися як в барах/ресторанах, так і в домашніх умовах.
В упаковці 50 стіків по 25 грам, разом 1250 грам

Як приготувати:
Спосіб № 1
«Знайомство з гарячим шоколадом»

Пакетик суміші залити 120 грамами молока і акуратно помішуючи, довести до закипання. Потім, збавивши потужність до мінімуму, помішуючи протягом 5-10 хвилин, дочекатися загустіння. Приємного апетиту!

Спосіб № 2
«Швидке приготування»

В ємність, дозволену для використання в мікрохвильовій печі, засипати пакетик суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Протягом 1 хвилини готувати при встановленій потужності від 800 до 850 Вт. Розмішати перед вживанням. Приємного апетиту!

Спосіб № 3.
«Професійний гарячий шоколад»

У чашку засипати пакетик суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Використовуючи парогенератор кавомашини, готувати близько 30-40 секунд, дочекавшись утворення густої однорідної маси.


 

Наш магазин пропонує товари для кавового бізнесу та кав'ярень: зернова і розчинна кава, сухі вершки, капучіно, какао, гарячий шоколад та багато інших товарів. Весь асортимент товарів можна подивитися в нашому каталозі.

Характеристики
Основні атрибути
Вага1250 г
ТипКавовий напій
УпаковкаПакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 546 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner