Кошик
6526 відгуків
Все для кавового бізнесуВстигни купити
Інтернет-магазин Cafeoptum
Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 мішок 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод), фото 2Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 мішок 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод), фото 3Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 мішок 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод), фото 4

Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 мішок 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод)

6 000 

5 000 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 мішок 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод)
Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 мішок 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод)
В наявності
6 000 5 000 
+380 (93) 458-34-16
+380 (93) 458-34-16
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Якісне незбиране сухе молоко 26% жирності ДСТУ 4273:2015 25кг Україна (Лосинівський Маслозавод)

Сухе молоко 26% - широко відомий харчовий продукт, являє собою розчинний білий порошок, одержуваний висушуванням нормалізованого пастеризованого коров'ячого молока.

Зазвичай розводиться в теплій воді і вживається в якості напою, при цьому зберігає багато корисних властивостей свіжого пастеризованого молока. Має широке застосування в кулінарії.

Корисні властивості та застосування:

У порівнянні із звичайним молоком сухе молоко має тривалий термін зберігання, що є його основною перевагою.

Молоко сухе таке ж корисне, як свіже. Усі цінні амінокислоти, розчинні вітаміни, при його виробництві зберігаються. У такому молоці багато корисних мінеральних речовин та понад десяток корисних мікроелементів.

Сухе молоко містить у своєму складі велику кількість жирів. З огляду на це його використовують у рецепті приготування шоколаду, а також для приготування деяких цукерок.

Загалом же цей продукт досить широко використовують у харчовій промисловості, так він входить до складу каш, кондитерських виробів, згущеного молока, йогурту, морозива, застосовується для приготування м'ясних виробів та напоїв.

Є основним інгредієнтом продуктів дитячого харчування. Спортсмени використовують замість протеїну, тваринники для вирощування молодняку.

Як правильно розводити сухе молоко?

Порошок потрібно розвести теплою кип'яченою водою (45-60 °С), причому вода вливається поступово. Постійно помішуйте суміш, щоб не було грудок. На одну склянку готового молока (200мл) потрібно п'ять чайних ложок (25г) сухого молока. Розведене молоко має трохи настоятися, щоб набрякли білки, і зник присмак водянистості. Розведене молоко можна кип'ятити і навіть виготовляти з нього кисломолочні продукти.

Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі не більше 20°C і відносної вологості не більше 85%.

Характеристики
Основні
ВиробникRoshen
Країна виробникУкраїна
Жирність26 %
Вага1000 г
УпаковкаПоліетиленовий пакет
СкладСухе молоко
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner